Pavljutšenko: minust on saanud naerualune

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Pavljutšenko
Roman Pavljutšenko Foto: EMPICS Sport / SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Tottenham Hotspuri venelasest ründaja Roman Pavljutšenko rääkis Venemaa meediale, et klubi peatreener Harry Redknapp mõnitab teda, jättes ta pidevalt pingile, vahendab The Guardian.

«Te ei kujuta ette, kui tüdinud ma pingil istumisest olen. Tahate teada, millist nalja Londonis pidevalt tehakse? Et Harry Redknapp pani Roman Pavljutšenko algkoosseisu,» rääkis Pavljutšenko Venemaa ajakirjanikele. «Võib-olla peaksin seda isegi naljakaks, kui see nii valus teema poleks. Tunnen, nagu treener mõnitaks mind.»

Pavljutšenko siirdus 2008. aastal 13,8 miljoni naelsterlingi eest Moskva Spartakist Tottenhami, kuid pole siiani suutnud meeskonnas õiget kohta leida. Sel hooajal on ta Inglismaa meistriliigas vaid neljas mängus vahetusest platsile pääsenud, algkoosseisus on ta alustanud ainult Carling Cupi mängudes, tehes kaasa kahes kohtumises ja lüües ühe värava.

Pavljutšenko väitel olevat Redknapp talle lubanud, et mees saab platsile ka Carling Cupi kohtumises Manchester Unitedi vastu, kuid tegelikkuses pidi ta ka seda mängu pingilt vaatama. «Mängueelsel õhtul kutsus ta mind enda juurde ja ütles, et saan järgmisel päeval võimaluse oma oskusi näidata 75 000 pealtvaataja ees,» avaldas Pavljutšenko. «Ta ütles, et peame seda võimalust ära kasutama. Ja ta kasutas seda niimoodi, et hoidis mind 90 minutit pingil.»

Tõenäoliselt lahkub Pavljutšenko Tottenhamist jaanuarikuisl üleminekuperioodil.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles