Müürsepal võimalus pokkeriga võita 120 miljonit!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp
Martin Müürsepp Foto: Toomas Huik

Korvpallur Martin Müürsepp alustab homme võistlust Bahama saartel toimuva pokkerifestivali PokerStars Caribbean Adventure põhiturniiril. Maailma ühel suuremal pokkerivõistlusel jagavad enam kui 1100 osaleja hulgast edukamad üle 120 miljoni kroonise auhinnafondi.

«Müürsepp on lõppenud aastal pokkeris väga tublisid tulemusi näidanud, mistõttu on PokerStarsil väga hea meel viia ka Eesti sporditäht kätt proovima ühele aasta olulisemale pokkerisündmusele Bahamal,» ütles PokerStarsi Soome ja Balti riikide piirkonna juht Tomas Larsson, kelle sõnul lõi PokerStars hiljuti ka rahvusvahelistest sporditähtedest koosneva pokkeritiimi Team PokerStars Sports Stars, kuhu teiste seas kuuluvad näiteks endine tennisist Boris Becker ning sügisel ka Eestis PokerStars Baltic Festivalil võistelnud Rootsi hokilegend Mats Sundin.

PokerStars Caribbean Adventure on ainus Euroopa piirest väljaspool toimuv Euroopa pokkeriturnee osavõistlus, mis koosneb 50 erinevast turniirist ja vältab 4.-14 jaanuarini. 10 000 dollari ehk üle 100 000 krooni suuruse osalustasuga põhiturniiril võtab esimene osa võistlejaist koha pokkerilaua ääres sisse juba täna ning teine osa homsel 1B võistluspäeval. Põhiturniiril, mis vältab järgmise esmaspäevani, osaleb lisaks Müürsepale veel mitu võistlusele internetis kvalifitseerunud Eesti mängijat.

Möödunud aastal oli festivali põhiturniiril 1347 osalejat, kelle osalustasudest moodustus 12,7 miljoni dollariline auhinnafond. Turniirivõidu pälvis toona interneti teel võistlusele kvalifitseerunud Poorya Nazari, kes teenis auhinnarahana üle 30 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles