Banchi: Kangur võib üllatada

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luca Banchi.
Luca Banchi. Foto: SCANPIX

Milano Olimpia peatreener Luca Banchi kinnitab, et ta palgati tugevat meeskonda looma ning see oligi põhjus, miks tuli palgata Kristjan Kangur.

Banchi on piisavalt kogenud ega oota Kangurilt imesid: «Kui ta on sama hea kui mullu Sienas, olen rahul. Siis ta mängiks koha välja ja oleks meeskonnale vajalik. Praegu on Kangur parimast veel kaugel, kuid pole ime: ta ravis end, siis aitas koondist... Kanguril tuleb rahulikult trenni teha, uue meeskonnaga kohaneda, et leida enesekindlus. Küll ta jalad alla saab, olen selles veendunud.»

Kanguri võimalike mänguminutite üle ei hakka Banchi isegi spekuleerima, ja seda põhjusel, et eestlane võib üllatada: «Mullu Sienas plaanisin, et ta hakkab jagama mänguaega Viktor Sanikidsega, aga Kangur mängis grusiini puhtalt üle. Pani asjad väljakul paika. Samas on Milanos suurte meeste konkurents märgatavalt tugevam, aga ma usun, et Kangurist saab võiduka meeskonna osa.»

Kas Milanost saab tänavu võidukas meeskond? Äkki on pinged liiga suured ja murravad mehed maha nagu eelnevatelgi aastatel?

Tulevastest võitudest Banchi ei rääkinud, pingetest küll: «Pinged on peatreeneril, mitte mängijail. Mängija asi on platsile minna ning korvpalli nautida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles