Manchester Unitedi peatreener: arvasin, et Rooney on pehmeks muutunud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener David Moyes tunnistas, et tema esmamulje meeskonna staarist Wayne Rooneyst ei olnud üleliia positiivne.

«Kui ma klubi juurde tulin, oli mu esimene mõte, et ta (Rooney- toim.) on pehmeks läinud,» meenutas Moyes. «Mõtlesin endamisi, et ta peab muutuma taas agressiivsemaks. Praegusel hetkel me suuname teda sinnapoole, sest kui ta on agressiivne, on tema vastu väga raske mängida,» lisas ManU peatreener.

Moyesi ja Rooney suhted ei alanud väidetavalt kõige paremini, sest meeskonna ründeäss avaldas suvel soovi klubi vahetada. Lõpuks siiski Unitedisse jääda otsustanud Rooney on hooaega alustanud edukalt ning löönud viimases kahes matšis kolm väravat. «Wayne'il on suhtumine, mis sobib suurte mängude meestele. Inimesed tulevad vaatama, kuidas temasugused asju juhtuma panevad. Parimad mängijad mõjutavad mängu käiku väga oluliselt. Seetõttu loodamegi, et Wayne Rooney sugused inimesed aitavad tähtsates mängudes meie klubi etteasteid parandada,» rääkis Moyes.

Manchester Unitedit ootab homme õhtul ees kohtumine linnarivaali Cityga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles