Bengals sai kuldaväärt võidu. Hunt ei mänginud

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Green Bay Packersi mängujuht Aaron Rodgers (nr. 12) on Cincinnati Bengalsi mängijate poolt maha tõmmatud.
Green Bay Packersi mängujuht Aaron Rodgers (nr. 12) on Cincinnati Bengalsi mängijate poolt maha tõmmatud. Foto: JOHN SOMMERS II/REUTERS

Cincinnati Bengals sai ameerika jalgpalli liigas hooaja teise võidu, kui alistas Green Bay Packersi 34:30. Vaatamata sellele, et äärekaitsja Robert Heathers sai vigastada ja jääb väljakult eemale hooaja lõpuni, Margus Hunti väljakule ei saadetud.

Vähesed pakkusid Bengalsi võitu Packersi üle, kelle rivistusse kuulub NFLi paimaid, kui mitte parim mängujuht Aaron Rodgers. Ometi läks Bengals kohtumist esimesel veerandajal tänu läbijooksjate BenJarvus Green-Ellise ja Giovani Bernardi touchdownidele 14:0 juhtima.

Sealtmaalt algas Green Bay show: kolm touchdowni ja löögiväravat viisid meeskonna 30: 14 juhtima. Ent viimase sõna ütles Bengals. Esmalt söötis mängujuht Andy Dalton touchdownid A.J. Greenile ja Maarvin Jonesile. Lõpuks astus esile Bengalsi kaitse - Packers sunniti palli kaotama ning Terence Newman jooksis palliga väravatsooni - 34:30. Green Bay viimane rünnak peatati ning Bengals võttis kuldaväärt võidu.

Kolme vooru järel asus Bengals juhtima AFC North divisjoni kahe võidu ja kaotusega. Sama palju võite on ka Baltimore Ravensil, kes alistas Houston Texansi 30:9. Üks võit kahe kaotuse kõrval on Cleveland Brownsil, kes mängis üle Minnesota Vikingsi 30:27. Pittsburgh Steelers, kes on kaotanud kaks esimest mängu, kuhub hilisööl Chicago Bearsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles