Milani abitreener kritiseeris kohtunikku ähvardanud Balotellit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli pärast penalti möödalöömist.
Mario Balotelli pärast penalti möödalöömist. Foto: SCANPIX

AC Milani jalgpalliklubi abitreener Mauro Tassotti kritiseeris oma meeskonna üht staari Mario Balotellit, kes sai pühapäevases liigamängus Napoli vastu kaks kollast kaarti ning teenis lisaks kahemängulise võistluskeelu kohtuniku ähvardamise eest.

Balotelli läks pärast 1:2 teenitud kaotust sõimlema Napoli poolkaitsja Valon Behrami ja kohtuniku Luca Bantiga, teenis teise kollase hoiatuskaardi ja ühtlasi ka punase. Kohtunikekogu hinnangul kasutas ta solvavaid ja ähvardavaid väljendeid ning seetõttu määrati ründajale kolmemänguline võistluskeeld.

Kuigi Milan plaanib otsuse edasi kaevata, ei õigusta Tassotti Balotelli käitumist. «Võib-olla Mario tegi vea, ma ei tea, mis ta ütles, aga kohtunikud olid hooaja alguses korraldatud kokkusaamisel selgesõnalised sel hooajal kehtivate reeglite suhtes ja mängijad peavad nendega rääkides olema viisakamad,» rääkis Tassotti Itaalia meediale. «Sellised on reeglid ja kõik peavad neid austama,» lisas Milani abitreener.

Balotelli oli mängu järel vihane nii mitme kasutamata jäänud võimaluse kui ka oma karjääri esimese möödalöödud penalti pärast. Milan on seni teeninud neljast liigamängust vaid ühe võidu ja on hetkel alles 11. tabelireal. Liigat juhib Roma klubi, Milani alistanud Napoli on teisel kohal. Järgmisena kohtub Milan Bologna meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles