Kohtunikku ähvardanud Jürgen Klopp teenis juhendamiskeelu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Euroopa jalgpalliliit (UEFA) otsustas karistada möödunud nädalal Meistrite liiga mängu ajal kohtuniku peale karjunud Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Kloppi vähemalt ühemängulise juhendamiskeeluga.

Saksamaa meedia andmetel määras UEFA Kloppile keelu, mille järgi peab Dortmundi loots vahele jätma 1. oktoobril Marseille klubiga toimuva mängu.

Eelmisel nädalal peetud Meistrite liiga mängus asus 1:2 võitnud Napoli kohtumist 29. minutil juhtima, kui väravani jõudis Gonzalo Higuain. Klopp ei olnud olukorraga rahul, kuna tema arvates mängis Napoli liiga kiiresti lahti väravale eelnenud nurgalöögi ja seetõttu ei jõudnud korraks vigastuse tõttu väljakult lahkunud keskkaitsja Nevan Subotic platsile tagasi. Esmalt plaksutas Klopp sarkastiliselt ja seejärel valas oma viha välja neljanda kohtuniku peal.

Pärast mängu vabandas Dortmundi peatreener oma käitumise pärast, aga teenis Saksamaa jalgpalliliidult siiski 48 000 euro suuruse trahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles