NBA plaanib kahele meeskonnale lubada hüüdnimedega särke

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deron Williams (vasakul) ja LeBron James.
Deron Williams (vasakul) ja LeBron James. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA kaalub võimalust lubada Miami Heati ja Brooklyn Netsi meeskondadel kanda mõnes omavahelises mängus tavapäraste perekonnanimedega särkide asemel hüüdnimedega vorme.

Liiga andis sellest plaanist teada viimaste päevade jooksul, samas kui ettepaneku saanud Heat ja Nets on sellest võimalusest teadlikud olnud ilmselt juba nädalaid. Praeguse plaani kohaselt oleksid nimetatud kaks klubi ainukesed osalised selles aktsioonis ning meeskonnad saaksid hüüdnimedega särke kanda vähemalt ühes selle hooaja jooksul peetavas omavahelises kohtumises. Hetkel pole täpsustatud, kas särke kantakse ka ülejäänud kolmes omavahelises vastasseisus või kas neid kasutatakse teiste konkurentidega mängides.

«See näitab meie liiga arengut ja seda, kuidas me kohaneme enda ümber toimuvaga,» rääkis Miami Heati tagamees Ray Allen, kes plaanib endale tellida hüüdnime-särgi kirjaga «Shuttlesworth», mis on 1998. aastal linastunud korvpallifilmis üles astunud Alleni tegelaskuju nimi. «Me oleme kõik lapsed ja mängime laste mängu. Kuigi me nüüd oleme mehed, kes mängivad laste mängu, siis peame meeles pidama, kust me pärit oleme. Kõikidel on hüüdnimed ja see on moodus, kuidas fänne meiega lähedasemaks muuta,» lisas Allen.

Korvpalliliiga NBA algab oktoobri lõpus, Heati ja Netsi esimene vastasseis leiab aset 1. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles