Haye ja Fury kauaoodatud lahing sai uue toimumisaja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye.
David Haye. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel toimuma pidanud, aga vigastuse tõttu ära jäänud poksimatš David Haye ja Tyson Fury vahel toimub järgmise aasta veebruarikuus.

Endine poksimaailma raskekaalu tšempion Haye vigastas treeningul oma kulmu nii tõsiselt, et vajas mitut õmblust ning oli seetõttu sunnitus ära jätma ka kavas olnud lahingu Furyga. Matši uueks kuupäevaks määrati 8. veebruar.

Haye kinnitas, et on uue kuupäeva kiire leidmisega igati rahul. «Veebruarisse määratud kuupäev on muusika mu kõrvadele,» vahendas populaarne poksimisleht. «Ma olin möödunud nädalavahetusel tõesti löödud ja tundsin, et olen paljusid inimesi alt vedanud. Aga nüüd, kui uus kuupäev on määratud, ei saakski ma õnnelikum olla. Minu fännid saavad siiski võimaluse näha, mida nad soovisid vaadata sel nädalavahetusel - nad näevad, kuidas Tyson Fury lüüakse suurejooneliselt auti,» kinnitas Haye enesekindlalt.

Fury vastas laupäeval toimuma pidanud matši ärajätmisele Twitteris, et Haye kardab teda. «Haye vabandused on igavad. Ta lihtsalt ei taha minuga poksida!» kirjutas Fury.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles