Juventuse peatreener hoiatas mängijaid Pirlo käitumise eest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Pirlo.
Andrea Pirlo. Foto: SCANPIX

Juventuse jalgpalliklubi peatreener Antonio Conte hoiatas oma meeskonna mängijaid, et kui nad jälgivad klubi 34-aastase vanameistri Andrea Pirlo eeskuju ning siirduvad pärast väljavahetamist otse riietusruumi, ootavad neid ees trahv ja mängukeeld.

Juventus oli pühapäevases 2:1 võidumängus kohtumas Verona Hellasega, kui 65. minutil välja vahetatud Pirlo ei istunud mitte varumeeste pingile, vaid sammus meeskonna riietusruumi. Conte kinnitas, et kui Pirlole on selline käitumine lubatud, siis teisi mehi ootaks karistus.

«Ei ole vaja selgitada seda lihtsat asjaolu, et Andrea võib nii teha,» kommenteeris Juventuse peatreener Pirlo käitumist. «Nüüd me oleme aga teinud uue reegli: kui mängija lahkub väljakult muul põhjusel kui meditsiiniline abi, siis peab ta koos teiste meeskonnakaaslastega mängu lõpuni vaatama. Need, kes reegleid ei järgi, saavad suure trahvi ja jäävad meeskonnast kuuks ajaks eemale,» lisas Conte.

Juventus on neljast liigamängust kogunud 10 punkti ja asetseb hetkel viiendal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles