Käsipalliliigas olid võidukad Kehra ja Värska

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra mängija Jürgen Rooba.
Kehra mängija Jürgen Rooba. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste teise vooru kahes esimeses mängus olid võidukad HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja Värska Originaal.

Kehralased alistasid võõrsil Audentese 41:18. Võitjate resultatiivseim oli Jürgen Rooba 12 tabamusega, kaotajatele tõid Andero Kari ja Andris Celminš kuus väravat.

Kehra klubi peatreener Jüri Lepp kommenteeris, et seekord said mänguaega nooremad liikmed. «Hea, et pärast kahte kaotust Balti liigas meil nüüd kergem mäng oli. Kuna koosseis on meil hetkel õhuke, siis said noored suurema koormuse,» muljetas Lepp.

«Esimesel poolajal, mille kaotasime 9:16, jäin poiste esinemisega rahule. Nad mängisid sellist mängu, mida neilt ootan. Teisel poolajal langesid vigastustega rivist välja Tarvo Erimäe ja Martin Gristsuk, mis haavas meie kaitset. Samuti ei suutnud me Kehra tempoga kaasa minna,» muljetas mängust Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanis.

Värska Originaal oli kodus Põlvas 45:34 üle Viljandi HC meeskonnast. Võitjate edukaimatena tõid Mihkel Muld, Robin Oberg, Klaus Peeter Rüütli ja Raiko Rudissaar seitse väravat ning kaotajate parim oli Robert Lõpp 11 tabamusega.

Värska Originaali peatreener Rein Suvi võidust hoolimata oma hoolealustega rahule ei jäänud. «Üldiselt oli tasavägine mäng, kus suurem vahe tuli sisse alles lõpus. Neil oli seekord lühike pink ja meie väravavaht Raivo Rudissaar tegutses hästi. Olime nädalavahetusel toimunud Leedu turniirist väsinud, mille tõestuseks tegutsesime rabedalt. Mängupildiga ma väga rahule ei jäänud, sest olime väljakul loiud,» rääkis Suvi.

Oma meeskonna suhtes jäi kriitiliseks ka Viljandi juhendaja Marko Koks. «Kui Värska viskab meile 45 väravat, siis polegi nagu millestki rääkida. Ise oleme kaks mängu järjest üle 30 värava visanud, ent kaitse ei toimi üldse. Järgmises voorus kohtume Viimsiga ja lausa hirm on mõelda, mis seal hakkab saama, kui me enda taset vahepeal ei suuda tõsta,» vaatas Koks juba ka tulevikku.

Teise vooru kaks ülejäänud kohtumist peetakse 26. septembril algusega kell 19.00, kui Mesikäpa Hallis lähevad vastamisi Põlva Serviti ja Aruküla SK ning Tapa Spordikeskuses SK Tapa ja HC Viimsi/Tööriistamarket.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles