36 pealelööki teinud Dortmund sai lisaajal raske võidu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi suvised täiendused Henrikh Mkhitaryan (paremal) ja Pierre-Emerick Aubameyang (vasakul) said eilses võidumängus mõlemad jalad valgeks
Dortmundi suvised täiendused Henrikh Mkhitaryan (paremal) ja Pierre-Emerick Aubameyang (vasakul) said eilses võidumängus mõlemad jalad valgeks Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli karikasarjas oli teises ringis raskustes tunamullune võitja Dortmundi Borussia, kes vajas 1860 Müncheni alistamiseks lisaaega. Väravateta lõppenud normaalaja järel võeti siiski 2:0 võit.

Dortmund domineeris mängu täielikult, kuid palli väravasse saatmisega olid normaalajal probleeme. Kokku tehti mängu jooksul koguni 36 pealelööki, millest neli lendasid kas posti või latti. Palli valdas Borussia 75% mänguajast, kuid vaatamata sellele ei murdunud München enne Pierre-Emerick Aubameyangi 105. minuti penaltit.

Dominik Stahl sai penaltile eelnenud olukorras Marco Reusi mahatõmbamise eest ka punase kaardi. Kõigest kaks minutit hiljem realiseeris Henrikh Mkhitaryan Jonas Hoffmani hea söödu ja vormistas mängu lõppskoori.

Võidukas oli ka Ragnar Klavani koduklubi Augsburg, kes oli 3:0 parem Münsteri Preussenist. Eestlane tegi kaasa 90 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles