Ecclestone: Vetteli ajajärk võib lõppeda juba järgmisel hooajal

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel ja Bernie Ecclestone (paremal)
Sebastian Vettel ja Bernie Ecclestone (paremal) Foto: SCANPIX

Bernie Ecclestone usub, et on ainult aja küsimus, millal lõppeb vormel-1 sarjas sakslase Sebastan Vetteli domineerimine. Hetkel liigub Red Bulli piloot neljanda järjestikuse MM-tiitli suunas.

Sellel hooajal on Vettel võitnud seitse võidusõitu, mis on viie võrra rohkem kui teistel parimatel. Teisel kohal oleva Fernando Alonso ees juhib Vettel koguni 60 punktiga.

«Ta ei anna Fernando Alonsole ja Lewis Hamiltonile võimalustki,» ütles vormel-1 boss Ecclestone. «Ta on sama võimas kui Ayrton Senna ja Michael Schumacher teatud perioodidel.»

82-aastase Ecclestone’i sõnul võib kõik muutuda juba järgmisel hooajal. «Tema domineerimine lõppeb võib-olla juba 2014. aastal. Me võtame kasutusele täiesti uued autod, uued mootorid, uued reeglid. See annab Ferrarile ja Mercedesele võimaluse Vettelile järgi jõuda. Järgmisel aastal ei pruugi tiitlit võita parim piloot, otsustavaks võib saada parim auto,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles