Hunt telesaates: pean end treeningutel tõestama, et saada mänguaega

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: Elmo Riig / Sakala

Netikülje cincinnati.com iganädalase telesaate «Behind the stripes» seekordne külaline oli Cincinnati Bengalsi äärekaitsja Margus Hunt, kes rääkis meeskonnas toimuvast, Eestist, oma minevikust ning mängis rahvale ka klaverit.

Õlletoas publiku ees toimuvas saates räägiti esmalt pühapäevasest võimsast võidust Green Bay Packersi üle. Hunt tõdes, et tiim püsis tiimina, mehed rügasid endal tagumikud tagant, kaitseliin oli kogu mäng vastaste quarterbacki Aaron Rodgersi kallal ehk siis fantastiline etteaste Bengalsi poolt.

Hunt selgitas, kuidas ta kaitseliini tugitaladelt Michael Johnsonilt, Carlos Dundlapilt ja teistelt iga päev õpetust ja nõuandeid saab – kuidas parandada jalgade tööd, lugeda mängu, vastavas olukorras tegutseda. «Bengalsi kaitse on mulle uus, ülikoolis ma midagi säärast ei teinud,» sõnas Hunt.

Hunt rääkis ka, et:

Eestis NFLi mänge ei näidata, kuigi üritati ülekandeõigusi omandada,

esmakordselt nägi ta ameerika jalgpalli USAsse jõudes 2008. aastal,

kodulinnas Karksi-Nuias ollakse uhked nii tema juunioride MMi kuldade kui NFLi pääsu üle ning rahvas peab üle saama sellest, et ta vahetas kergejõustiku jalgpalli vastu,

USAs meeldib kõige enam soe ilm, midagi negatiivset ta Ameerikas pole veel avastanud.USAs meeldib kõige enam soe ilm, midagi negatiivset ta Ameerikas pole veel avastanud.

Jutuks tuli ka seik, kus tiimikaaslane Geno Atkins lubas Hundile kuulitõukes koha kätte näidata. «Ütlesin, et too kuul ja teeme ära. Ootan siiamaani. Näis, kas Genos on meest või ei ole.»

Sel pühapäeval kohtub Bengals samasse divisjoni kuuluva nõrgukese Cleveland Brownsiga, sestap on mäng väga tähtis, kinnitas Hunt: «Peame andma endast parima, sest NFLis võib kõike juhtuda.»

Meeskonnakaaslastest on Hundile kõige enam muljet avaldanud A.J. Green ja tight end Jermaine Gresham. «Tama blokib mind treeningutel, üritab mind üle mängida, mina omakorda teda. Meil käib kõva võitlus.»

Hunt pole põhihooaja mängus veel platsile saanud ja ta teatas, et peab end treeningutel tõestama, et see au ära teenida.

Lõpetuseks rääkis Hunt, et hakkas klaverimängu õppima ülikooli viimasel aastal ning üritas süntesaatoril ka rahvale mängida, kuid mitte eriti edukalt.

Vaata videot

Hunt ilmub saatesse 9. minutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles