Briti meedia: ManU pakkus Bale’i eest veel rohkem kui Real

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (vasakul)
Gareth Bale (vasakul) Foto: SCANPIX

Inglismaa kaks juhtivat tabloidi The Sun ja The Mirror ilmusid täna hommikul ühesuguse tagakaanelooga, kus kirjutati Manchester Unitedi suvisest hiigelpakkumisest Gareth Bale’ile.

The Suni andmetel pakkus Unitedi Walesi mängumehe eest rohkem kui 120 miljonit naela, The Mirror kirjutas samal ajal Unitedi 100 miljoni suurusest pakkumisest. Mees liitus lõpuks Realiga veidi rohkem kui 80 miljoni naela eest.

Mõlemad artiklid toetuvad Madridi Reali presidendi Florentino Perezi hiljutisele sõnavõtule, kus mainis, et kuuldes Unitedi pakkumisest tehti ka omapoolne käik.

«Tottenham ei tahtnud müüa ja me austasime seda otsust. Siis aga kuulsime, et Manchester United teeb oma pakkumise ja nii tegime ka enda oma. Ta on lapsepõlvest saadik tahtnud Madridi Realis mängida ja palus, et teeksime võimalikuks tema ühinemise meiega,» rääkis Perez.

«Gareth Bale'iga lepingu sõlmimine on Madridi Reali käekiri - osta maailma parimaid mängijaid sel hetkel, kui nad on parimad, seda me teemegi. Kõik Reali mängijad on olnud odavad. Ma ei ütle konkreetset summat, aga me ei tohiks liiga palju keskenduda ostuhinnale,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles