Suure palgatõusu saanud Lewandowski keerab Dortmundile julmalt selja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalliklubi Dortmundi Borussia ründaja Robert Lewandowski soovis suvel liituda Müncheni Bayerniga, kuid Dortmund pani üleminekule käe ette ja tänavu mängib poolakas ikkagi Dortmundis. Suvel tõstis Dortmund ka Lewandowski palka kolm korda, kuid nüüd teatas ründaja, et jaanauris sõlmib ta ikkagi Bayerniga lepingu.

Teatavasti on Lewandowskil Dortmundiga leping käimasoleva hooaja lõpuni ja siis võib ta vabaagendina liituda ükskõik millise klubiga ja Borussia ei saa tema lahkumise eest sentigi. Suvel tõstis Dortmund küll ründaja palganubri 1,5 miljoni euro pealt 5 miljonile eurole ühe hooaja eest, kuid lepingut pikendada siiski ei õnnestunud.

Nüüd teatas Lewandowski Saksamaa telekanalile Sport1, et jaanuaris sõlmib ta juba Bayerniga eellepingu ja tema Dortmundi karjäär saab kevadel otsa. Väidetavalt lepiti lepingutingimustes kokku juba suvel ja nüüd andis ta teada, et üleminek saab kindlasti teoks. «See saab siis (jaanuaris) teoks, kuna tohin sel ajal juba allkirjastada lepingu,» teatas Poola koondise ründaja.

Teatavasti vahetas selle hooaja eel Dortmundi särgi Bayerni oma vastu ka poolkaitsja Mario Götze.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles