Messi: minu käitumise kohta valetati

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna tähtmängija Lionel Messi võeti eilses Hispaania liiga kohtumises Real Sociedadi vastu 80. minutil puhkama ning seejärel hakkasid levima kuulujutud, et platsilt lahkudes tegi Messi meeskonna peatreeneri Gerardo Matino suunas ebaviisaka žesti.

Käimasoleva hooaja eel rääkis Martino, et takavatseb võimaluse korral alati Messile puhkust anda, et vältida mõttetuid vigastusi. Kuna eile juhtis Barcelona Sociedadi vastu kohtumist juba 4:1, siis otsustas peatreener Messile ka puhkust anda.

Hispaania ajaleht AS hakkas aga juhtunust kinni ning märkis, et Messi sai pahaseks, kuna ta pingile kutsuti. See läks aga argentiinlasele hinge ja ta avaldas Facebookis selle kohta ka arvamust.

«Ma ei soovinud teha ühtegi žesti Martino suunas, kui mind väljakult ära võeti,» kirjutas Messi. «Kellelegi ei meeldi väljakult ära tulla, kuid peame seda aktsepteerima, kuna see on meeskonna huvides. Siiski ei kavatse ma aktsepteerida seda, et osad meediaväljaanded minu kohta valeinfot levitavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles