Šotlased võrdlevad Hannes Anieri juba tema vanema vennaga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Anier.
Hannes Anier. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anieri noorem vend Hannes Anier viibib testimisel Šotimaa kõrgliigaklubi Partick Thistle juures ning on teeninud meeskonna abitreenerilt Scott Patersonilt ka kiidusõnu.

«Hannes Anier treenis esimest korda meiega koos esmaspäeval ja nüüd peame temast lähiajal ülevaate saama,» kirjutas Paterson Evening Times’i veergudel. «Kui meile pakutakse mängijat, kellest võiks meile kasu olla, siis kaalume seda olukorda. Oleks kummaline pakkumine tagasi lükata, kui on olemas mängija, kes suudab meeskonda tugevamaks muuta.»

Hannes Anieri vanem vend Henri Anier on Motherwelli ridades alustanud tänavust hooaega Šotimaa kõrgliigas suurepäraselt ja ta jagab väravaküttide edetabelis nelja tabamusega teist kohta.

«Hannes ja Henri on küllaltki sarnased mängijad. Ma nägin teda (Henrit) pühapäeval mängimas ja ta avaldas muljet,» kiitis Paterson.  

Motherwell hoiab Šotimaa kõrgliigas seitsme vooru järel neljandat ja Partick Thistle seitsmendat positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles