Leedu korvpalli košmaar: Rytase eurounistus sai valusa hoobi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martynas Gecevicius on sattunud Partizani mängijate piiramisrõngasse
Martynas Gecevicius on sattunud Partizani mängijate piiramisrõngasse Foto: AP / Scanpix

Vilniuse Lietuvos Rytase korvpallimeeskonda tabas Belgradis õuduste õhtu, kui Euroliiga kohtumises kohaliku Partizani vastu kaotati viimane veerandaeg 6:25 ning kogu kohtumine 67:97.

Nii suur kaotus tähendab aga seda, et vahepeal juba üsna käeulatuses tundunud pääs 16 tugevama hulka, ei sõltu enam ainult Leedu meeskonnast. Üks voor enne alagrupiturniiri lõppu on Rytasel neli võitu ja viis kaotust ning tabelis neljas koht. Partizanil aga viis võitu ja neli kaotust ning omavaheliste mängude kokkuvõttes edestavad nad Leedu meisterklubi kaheksa punktiga.

Alagrupis viiendal kohal oleval Efes Pilsenil on küll Rytasest võit vähem, ent nende üheksanda vooru kohtumine peetakse alles  neljapäeval. Kui Türgi klubi õnnestub kodus alistada alagrupi liider Pireuse Olympiacos, tõusevad nad Rytasega ühele pulgale, ent omavahelised kohtumised annavad paremuse türklastele.

Viimases voorus kohtub Rytas kodus tugeva Malaga Unicajaga, Efes Pilsen aga võõrsil alagrupi autsaideri Entente Orleansiga.  

Ülejäänud kolmapäevased kohtumised: 

Siena Montepaschi - Fenerbahe Ülker 101:58

Caja Laboral  - Maroussi 73:65

Panathinaikos - Asseco Prokom 74:66

Real - EWE Basket 73:60

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles