Ancelotti ründas Piqued: mängi, ära jutusta

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti.
Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreener Carlo Ancelotti reageeris pahaselt Barcelona mängija Gerard Pique avaldusele, kus Kataloonia klubi kaitsetala ironiseeris Reali kasuks määratud penalti üle.

«Vaatan Canal+ pealt komöödiat, need on sellisel kellaajal alati head!» kirjutas Pique Twitterisse, olles telerist näinud Reali 2:1 võidumängu Elche üle. Väljakukohtunik Cesar Muniz Fernandez määras seal kaitsja Pepe kukutamise eest üleminutitel Reali kasuks ülimalt kahtlase penalti, mille Cristiano Ronaldo realiseeris.

«Ta võiks rohkem mängimise peale mõelda, mitte suud pruukida. Platsil on ta osavam kui platsi kõrval,» nähvas Ancelotti, kui pressikonverentsil temalt Pique kommentaari kohta arvamust küsiti.

Penaltiolukorra osas itaallane aga sõna võtta ei soovinud. «Raske midagi öelda, sest me ei näe pingilt asju just kõige paremini,» tunnistas ta ausalt. «Mulle ei meeldi üldse kohtunike otsustest takkajärgi rääkida. Küsisin Pepelt ja tema ütles, et oli selge penalti. Ma pole õnnelik, sest peaksime teistmoodi mängima. Praegu tegutseme aeglaselt, liinide vahel ei avane mingeid sööduvõimalusi ja seetõttu mängime ainult äärte kaudu. Vastastel on meie rünnakuid seetõttu lihtne tõrjuda,» kritiseeris Ancelotti oma meeskonna esitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles