Liverpooli tegevdirektor nimetas Suarezt tänavakaklejaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi tegevdirektor Ian Ayre kommenteeris eile mängukeelu alt vabanenud Luis Suareze temperamenti ning väitis, et uruguailase käitumisviis on kahjustanud mitte ainult mehe enda, vaid ka klubi mainet.

Temperamentne Suarez teenis aprillis Inglismaa kõrgliigas toimunud intsidendi eest kümnemängulise keelu, sest otsustas Chelsea mängijat Branislav Ivanovici õlast hammustada. Eile sai 26-aastane uruguailane esimest korda taas väljakule ning seetõttu kommenteeris Suareze naasmist ka Ayre.

«Kõik sellised intsidendid on meie brändile kahjulikud. Sellistel hetkedel on oluline kindlustada, et me jalgpalliklubina käitume austusväärselt ja professionaalselt,» rääkis Ayre Liverpooli kui klubi reputatsioonist seoses Suarezega.

«Luis on jalgpallur ja tänavakakleja: ta on suurem kui päriselu tegelane. Keegi ei andesta tema halba käitumist, aga me peame lihtsalt sellega elama. Ta on, mis ta on, ja see lihtsalt on tema isloom. Me peame proovima tema temperemanti oma kasuks rakendada,» iseloomustas klubi tegevdirektor kuuma verega Suarezt.

Pika mängukeelu teeninud uruguailasele ei olnud kevadel teenitud karistus esimene taoline, sest 2011. aastal pidi ta kaheksa mängu vahele jätma Patrice Evra rassistliku solvamise eest.

Liverpool kaotas eile Inglise liigakarikasarjas 0:1 Manchester Unitedile, Suarez tegi kaasa terve kohtumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles