Balotelli enesekaitseks: ma ei ole ju kedagi tapnud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli (vasakul) teenis kohtuniku sõimamise eest mängukeelu.
Mario Balotelli (vasakul) teenis kohtuniku sõimamise eest mängukeelu. Foto: SCANPIX

Kohtumises Napoliga punase kaardi saanud AC Milani jalgpallur Mario Balotelli vabandas küll fännide ja meeskonnakaaslase ees, kuid temale omaselt otsis võimalusi ka enese õigustamiseks.

Milan kaotas kohtumise 1:2 ning just Balotelli lõi mängu lõpu eel Milani ainsa värava. Mängu lõpuvile järel tormas mees aga kohtuniku peale karjuma. Kohtunikekogu hinnangul kasutas ta solvavaid ja ähvardavaid väljendeid. See tõi aga kaasa teise kollase kaardi ning kolme mängu pikkuse keelu.

Balotelli sa oma meeskonna treeneritelt ja juhtidelt karmi kriitika osaliseks ning otsustas lõpuks ka ise avalikult vabandada. «Kõigepealt on mul kahju oma meeskonnakaaslstest. Nad treenivad ja töötavad koos minuga ning sellise käitumisega vedasin ma neid alt. Ma tunnen süüd ka fännide ees,» ütles ta ajalehel La Gazzetta dello Sport.

«Vabandan ka kohtuniku ees, sest ma ei oleks pidanud nõnda reageerima. Kuid Napoli vastu kordus sama vana lugu – minu vastu tehtud vigu ei vilistatud, kuid kohe, kui mina midagi tegin, siis oli viga. Ma tahan lihtsalt, et teisi koheldaks vigade puhul samuti nagu mind,» jätkas ta. «Mario tegi valesti ja Mario vabandas, kuid ma ei taha vabandada kõigi ees, sest ma ei ole ju kedagi tapnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles