Korvpalliliidu president: tänasel konverentsil Sõbra ja U20 koondise probleeme ei arutatud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber U20 koondist juhendamas.
Andres Sõber U20 koondist juhendamas. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti Korvpalliliidu president Jüri Ratas kinnitas, et täna toimunud Eesti Korvpalliliidu konverentsil Andres Sõbra ja U20 koondise mängijate vahel tekkinud probleeme ei lahatud.

Täna toimus Eesti Korvpalliliidu korraldatav konverents, kus kõikide vanuseklasside Eesti koondiste peatreenerid tegid oma tööst kokkuvõtte. Noortega tehtud tööst pidi ette kandma ka U20 vanuseklassi koondise juhendaja Andres Sõber, aga tema ja noormängijate vahel lahvatanud skandaali konverentsil ei arutatud.

«Tänasel konverentsil ei räägitud sellest,» väitis Postimehele korvpalliliidu president Ratas. «Konverents sai välja kuulutatud poolteist kuud tagasi ja selle teemaks olid suviste koondistemängude ettevalmistused ja mängud. Praegu ajakirjanduses ja ühiskonnas üles kerkinud probleemistikku konverentsil ei arutatud,» kinnitas Ratas.

Korvpalliliidu president lisas, et järgmisel nädalal peaks Andres Sõbra ja U20 koondise mängijate vahel tekkinud lahkhelisid arutama aukohus ning siis on korvpalliliidu juhatuse kord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles