Martin Vunk: mis teha, kui Eesti liiga kohtunikud nii s*tad on

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk (paremal).
Martin Vunk (paremal). Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Jalgpalli Eesti meistriliigas sai tänases keskses kohtumises Nõmme Kalju napi 1:0 võidu Sillamäe Kalevi üle. Mängu ainsa värava lõi Hidetoshi Wakui penaltist. Pärast mängu tekitasid palju kõneainet kohtuniku Kristo Tohveri otsused.

11-meetri karistuslöögi teenis Kaljule Allan-Axel Kimbaloula, kelle tõmbas väljakukohtunik Tohveri meelest karistusalas määrusevastaselt maha Mindaugas Bagužis. Pealekauba lõpetas Kalev kohtumise kümnekesi, sest 61. minutil sai teise kollase kaardi Martin Vunk.

«Kohtuniku poolt oli väga kallutatud vile, kuigi kaotust ei saa ainult selle taha kirjutada,» ütles Vunk ERRi spordiportaalile antud intervjuus. «Kohtunik eksis penalti andmisega ja minu teine kollane kaart oli ka mängu olukord, mida ma ei hindaks hoiatuse vääriliseks. Isu oli mängida, ent mis teha, kui Eesti liiga kohtunikud nii s**tad on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles