Leoki hea sõit tagas Eestile Rahvuste krossi kvalifikatsioonis 9. koha

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok Rahvuste Krossil
Tanel Leok Rahvuste Krossil Foto: Martin Mand

Täna sõideti Saksamaal Teutschenthalis tänavuse Rahvuste Krossi kvalifikatsioonid. Eesti meeskond sai kvalifikatsioonide kokkuvõttes üheksanda koha, parim tulemus tuli Open klassist, kus Tanel Leok oli kolmas.

Esimesena sõitsid oma kvalifikatsiooni MX1 sõitjad ja Eestit esindav Gert Krestinov oli seal 15. kohal, sõidu võitis austraallane Brett Metcalfe ameeriklase Ryan Dungey ja briti Tommy Searle'i ees. MX2 klassi kvalifikatsioonis oli oma esimesel Rahvuste Krossil startiv Erki Kahro 18. kohal, sõidu võitis kodupubliku ees Ken Roczen, teine Dean Ferris Austraaliast ja kolmas Jeremy van Horebreek Belgiast.

MX Open klassi kvalifikatsioonis tegi Tanel Leok korraliku esituse, kui sõitis end 9.-10. kohalt kolmandaks, ettepoole jäid Clement Desalle Belgiast ja Justin Barcia USAst. Nende tulemustega kuulus Eesti meeskonnale üheksas koht, kvalifikatsioonide kokkuvõttes olid parimad Austraalia sõitjad, siis USA ja Belgia.

«Selle tulemusega saab väga rahul olla, kõik poisid tegid täna korraliku esituse ja Tanel Leoki kolmas koht oli ilus punkt tänasele päevale,» oli koondise juhi Veiko Biene kiire kommentaar.

Pühapäeval sõidetakse kolm võistlussõitu, esmalt, kell 14.08 lähevad rajale MX1 ja MX2 klassid, siis kell 15.38 MX2 ja Open ning päeva viimases sõidus, mille start antakse kell 17.08 on rajal MX1 ja Open.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles