Bengals sai andestamatu kaotuse. Hunt ei mänginud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengals jäi Ameerika jalgpalliliigas NFL alla divisjoni autsaiderile Cleveland Brownsile 6:17. Margus Hunt platsile ei mahtunud 46 mängija sekka, kes anti Cincinnati Bengalsi poolt kohtumisele üles.

Bengals oli vastamisi teise Ohio tiimi Clevelandi Brownsiga. Seekord oli Browns kõikjal, Bengals mitte kuskil. Bengalsi kuulus kaitseliin suutis vastaste mängujuhti, algajat Brian Hoyerit maha murda vaid kahel korral. Küll aga söötis Hoyer kaks touchdowni.

Rünnak ei töötanud Bengalsil sootuks. Mängujuht Andy Dalton söötis vaid 206 jardi ega ainsatki touchdowni. Läbimurdjad (running backid) läbisid kõigest 50 jardi, staarpüüdja A.J. Green sai kirja ainult 51 jardi. Võib öelda, et Brownsi kaitse ja Hoyer võitsid mängu.

Pärast nelja vooru on AFC North divisjonis nii Bengalsil, Brownsil kui Baltimore Ravensil (kaotas Buffalo Billsile 20:23) kaks võitu ja kaks kaotust. Pittsburgh Steelersil, kes jäi Londonis peetud mängus alla Minnesota Vikingsile 27:34, on kirjas vaid kaotused.

Järgmisel pühapäeval kohtub Bengals New England Patriotsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles