Haiguse küüsis Venus Williams: ma ei saa minna väljakule kartma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: SCANPIX

Viiekordne Wimbledoni tenniseturniiri võitja Venus Williams on pidanud viimase kahe aasta jooksul tervislikel põhjustel vahele jätma ligi kaheksa kuud võistlemist, ent on nüüd Pekingis toimuval WTA turniiril kohal ning loodab ennast taas tõestada.

Autoimmuunsussüsteemi haigusega hädas olev Williams näitas head mängu eelmisel nädalal Tokyos, kus ta jõudis poolfinaali. Pekingi turniirile wild cardi saanud 33-aastane Williams loodab ka sel nädalal toimuval turniiril head vormi näidata.

«Võib-olla ei ole mul sama hea tervis kui mu vastastel, aga ma lähen väljakule ja hoian oma pea kõigest hoolimata püsti ning proovin sellele mitte mõelda. Ma ei saa minna väljakule hirmuga,» rääkis Williams. «Minu motivaatoriks on see, et mul on endiselt veel palju anda. Mul ei ole viimasel ajal eriti õnne olnud ning seetõttu usun, et see on varsti pöördumas,» lisas Williams.

Oma haigust kommenteerides ütles maailma 38. reket, et viimasel ajal on ta tervis paremaks läinud. «Alguses proovisin ma traditsioonilisi ravimeid ja erinevaid asju, aga minu arvates ei andnud need mingeid tulemusi ning seega proovisin ebatraditsioonilisemaid vahendeid. Viimasel ajal olen hakanud tunduma, et need annavad tulemusi,» selgitas Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles