Tartu võrkpallurid sihivad kolme finaali ja üht tiitlit

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu võrkpallimeeskond hooajal 2013/2014
Tartu võrkpallimeeskond hooajal 2013/2014 Foto: Bigbank Tartu

Võrkpallimeeskond Bigbank Tartu on algavaks hooajaks oma sihid kõrgele seadnud, soovides vähemalt ühte tiitlit ning mängida nii Eesti-Läti ühisliiga kui ka Eesti karika- ja meistrivõistluste finaalides.

Tartuga liitusid tänavu tugevad mängijad Argo Meresaar, Andres Toobal, Karl Jaani ja Kristo Kollo, kes annavad olulise täienduse juba eelmisel hooajal platsil käinud meestele. Kõik neli uustulijat on varasemalt Tartu võrkpalliklubi ridades juba mänginud.

«Sel aastal on rivis väga head uued mängijad ja juba eelmisel hooajal tulemuslikku koosmängu harjutanud mehed, mis lubab Tartul taaskord Eesti meistritiitlit püüdma minna. Ootused algavale hooajale on meil igal juhul kõrged,» rääkis võrkpalliklubi esindaja Hendrik Rikand.

Lisaks klubiga liitunud uutele mängumeestele on platsil eelmisest hooajast tuttavad Rait Rikberg, Artis Caics, Robert Täht, Taavi Nõmmistu, Taavi Arula, Henri Treial, Kevin Soo, Mart Naaber ning Renee Teppan.

Uus meeskond on saanud koosmängu harjutada alates augustist ning esimene suurem heitlus leiab aset 5. oktoobril liiga avamängul, mis on ühtlasi ametlikuks alguseks tänavusele võrkpallihooajale. Esimene mäng kodusaalis toimub 13. oktoobril Pärnu võrkpalliklubi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles