Tammeka peatreener: tihti on meil halvad kohtunikud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka peatreener Uwe Erkenbrecher
Tartu Tammeka peatreener Uwe Erkenbrecher Foto: Margus Ansu

Kui Eesti jalgpalli meistriliiga eelmises voorus sattus Sillamäe Kalevi meeste kriitikatule alla kohtunik Kristo Tohver, siis eile ei olnud kohtunik Juri Frischeri tegutsemisega rahul Tammeka loots Uwe Erkenbrecher.

Tammeka oli lähedal ülitähtsale võidule Infoneti üle, kuid minut enne normaalaja lõppu mängis Jürgen Lorenz palli käega ning Konstantin Nahk realiseeris 22 meetri kauguselt karistuslöögi. Mäng lõppes 1:1 viigiga.

Erkenbrecher oli klubi kodulehele antud kommentaarides rahul oma meeskonna esitusega, kuid kritiseeris väljakukohtunikku. «Me mängisime täna suurepärase mängu. Me võitlesime hästi, võitlesime, et liigasse jääda. Meil oli hea organiseeritus ja otsisime oma võimalusi. Aga me mängisime 12 mängija vastu. Väga tihti on meil halvad kohtunikud ja autsaiderite nagu meie jaoks on see väga raske,» arutles ta. «Gabile (Gabriel Alleonile - toim.) anti [valesti] kollane kaart ja enne väravat tegi Elysee (Manucho - toim.) Lorenzile selja tagant vea ja kohtunik ei vilistanud. Meie lugu on keeruline ja meil on väga raske nii liigasse jääda.»

Liigasse püsimajäämise nimel heitlevale Tammekale oleks kolm võidupunkti olnud ülimalt oluline, kuid hetkel ollakse jätkuvalt eelviimasel kohal. «Kui oleksime täna kolm punkti saanud, oleksime 9. kohast kõrgemale tõusnud, aga uskumatu, mis siin juhtus. Me peame nii palju töötama, tihti rohkem kui 11 mängija vastu,» ütles Erkenbrecher.

Eesti meistriliiga

31. voor: Tallinna Levadia – Nõmme Kalju 2:1 (65. Hunt, 90. Kruglov – 79. Kimbaloula), FC Flora – Narva Trans 2:0 (81. Suma, 86. Prosa), Tartu Tammeka – Infonet (60. Mbongou – 89. Nahk)

Tabeliseis: 1. Levadia 76 punkti, 2. Kalju 71, 3. Flora 61, 4. Sillamäe 60, 5. Paide 41, 6. Infonet 35, 7. Tallinna Kalev 28, 8. Narva Trans 27, 9. Tammeka 26, 10. Kuressaare 11

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles