Klopp: tribüünilt näeb paremini, aga üldiselt oli s*tt

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp pidi oma hoolealuste eilset 3:0 võitu Marseille üle tribüünilt vaatama, kuna Meistrite liiga avavoorus Napoli vastu saadeti ta platsi äärest minema ja määrati juhendamiskeeld.

Platsi ääres juhendas mehi abitreener Zeljko Buvac ning prantslaste üle võeti kodumurul kindel 3:0 võit. Klopp kinnitas mängu järel, et tribüünil istumine ei olnud tema jaoks meeldiv. «Nähtavus oli parem, aga üldiselt oli s*tt,» ütles ta. «Kui meeskond mängib hästi, siis on karistust kergem taluda. Ütlesin meestele, et nad ei tohi sellise olukorraga harjuda.»

Hetkel pole veel selge, kas Klopp peab veel mõnda mängu kõrvalt vaatama. Varem määrati talle vähemalt ühe mängu pikkune keeld. Lõplik otsus tehakse täna.

Ka mängijate jaoks oli olukord veider. «See oli imelik. Kui ma paremale vaatasin, siis treenerit seal ei olnud,» kommenteeris Kevin Grosskreutz pärast kohtumist.

Klopp kiitis ka oma asendajat Buvacit, kes tegi peatreeneri sõnul väga head tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles