Kunagine fiasko kordub? Bale valmistab Realile suurt peavalu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale'i karjäär ei ole Madridi Realis seni kõige paremini alanud.
Gareth Bale'i karjäär ei ole Madridi Realis seni kõige paremini alanud. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi suvine suurost Gareth Bale pole seni saanud oma uut tööandjat eriti aidata ning rohkem on teda seganud vigastused. Täna selgus, et Walesi koondislane jääb vasaku reie lihasvigastuse tõttu palliplatsilt eemale järgnevaks kolmeks nädalaks.

Seni on Bale Reali eest väljakul viibinud vaid 132 minutit ja pärast Madridi klubiga liitumist on ta tiimi algkoosseisu pääsenud vaid ühe korra. Praegu loodetakse Reali ridades, et 100 miljoni euro eest ostetud mees saaks kuu lõpuks mängukorda, kuna siis ootab ees tänavune esimene El Clasico, kui võõrsil kohtutakse FC Barcelonaga, kirjutab Sportsmail.

Samas on Bale’i terviseprobleemid valmistamas Realile suurt muret ja juba on tõmmatud ka parelleele teise briti Jonathan Woodgate’iga, kes oli Madridis ametis rohkem vigastuste ravimisega, kui mängimisega.

Juba on Reali kritiseeritud ka selle eest, et Bale mängis Villarreali vastu 60 minutit, kui ta oli enne seda tiimiga koos vaid kolm päeva trenni teinud. Seega on avaldatud lootust, et edaspidi lastakse Bale’il enne väljakule naasmist korralikult vigastused välja ravida, et vältida fiaskot, mis meenub Reali poolehoidjatele seoses Woodgate’iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles