Suurüllatus: Venemaa tippklubi jääb Euroliigast kõrvale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Davis (kollases) tegi Himki eest korraliku esituse, kuid vaatamata sellele tänavu Euroliiga põhiturniirile ei jõutud.
Paul Davis (kollases) tegi Himki eest korraliku esituse, kuid vaatamata sellele tänavu Euroliiga põhiturniirile ei jõutud. Foto: SCANPIX

Vilniuses jätkub kaheksa meeskonna turniir, kus selgub lõpuks üks tiim, kes jõuab tänavusele korvpalli Euroliiga põhiturniirile.

Kui eile jõudsid veerandfinaalidest edasi poolfinaali EWE Baskets ja Vilniuse Lietuvos Rytas, siis täna jõudis nii kaugele ka belglaste Oostende Telindus, kes alistas üllatuslikult mullu põhiturniiril mänginud Venemaa suurklubi BC Himki 90:79. Mullu jõudis Himki Euroliigas 16 parema sekka.

Oostende klubi kasuks viskasid Ryan Thompson 19, Pierre Antoine Gillet 16 ning Quentin Serron 10 punkti. Himki mäng tugines peamiselt ameeriklasest keskmängijale Paul Davisele, kes viskas 32 silma ja võttis seitse lauapalli. Soomlane Petter Koponen lisas Himki kontosse 16 punkti.

Oostende läheb poolfinaalis vastamisi CEZ Nymburki ja Banvit Bandirma vahelise duelli võitjaga. Esimeses poolfinaalis kohtuvad EWE Baskets ja Lietuvos Rytas. Poolfinaalid on kavas homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles