Robben pärast ManCity võitmist: me ei oodanud nii lihtsat mängu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben.
Arjen Robben. Foto: SCANPIX

Eelmise aasta jalgpalli Meistrite liiga võitja Müncheni Bayern alistas eile Meistrite liiga käesoleva hooaja teises voorus kindlalt 3:1 Manchester City. Saksamaa klubi ründaja Arjen Robbeni sõnul nende meeskond nii lihtsat võitu ei oodanud.

«Me olime Euroopa ühe suure meeskonna vastu nii domineerivad - arvan, et me ei oodanud nii lihtsat mängu. Arvan, et see on meie meeskonnale suur kompliment, aga ühtlasi ootasin ma Cityst veidike rohkem,» muljetas Bayerni kolmanda värava löönud Robben.

«Me ei andnud neile üldse mänguruumi, vaid sundisime neid muudkui edasi. Vahepeal andsid nad meile liiga palju ruumi ja arvan, et me oleme meeskond, kes oskab vaba ruumi väga hästi ära kasutada. City ei olnud kaitses nii hästi organiseeritud kui me ootasime ning me kasutasime nende jäetud ruumi väga täpselt ära,» lisas Robben.

Bayerni peatreeneri Pep Guardiola sõnul oleks lugupidamatu nimetada mängu lihtsaks, aga pallivaldamisprotsent ja väravale tehtud pealelöögid räägivad kõnekalt enda eest: Bayernil olid vastavad näitajad 61% ja 13 lööki, samas kui City valdas palli 39% mängust ning tegi vaid kaks pealelööki. «Täna juhtus see, et me mängisime paremini, mängisime hästi ja võitsime,» kommenteeris Guardiola.

Bayern läks eilset kohtumist juhtima seitsmendal minutil, kui täpne oli Franck Ribery. Teisel poolajal läks Müncheni klubi Thomas Mülleri ja Robbeni väravatest koguni 3:0 ette, ent 79. mänguminutil lõi City auvärava Alvaro Negredo.

Alagrupis on Bayern kuue punktiga juhtimas, Cityl ja Moskva CSKA-l on kolm ning Viktoria Plzeňil null punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles