Mandri sai hooaja avastardil 20. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Toomas Huik

Rene Mandri (Ag2r) teenis Austraalias hooaja avastardil, Adelaide´i tänavaringil sõidetud 51 kilomeetri pikkusel kriteeriumil 20. koha.


Tavapäraselt ProTouri kalendrisse kuuluva velotuuri Tour Down Underi soojendusena mõeldud sõidul noppis kaksikvõidu uus Briti profimeeskond Team Sky, vahendab rattaprofid.com.

Esikoha sai Uus-Meremaa rattur Gregory Henderson ning teiseks tuli kodupubliku ees võistelnud Christopher Sutton. Poodiumi madalamale kohale astus nii tänase sõidu kui ka teisipäeval algava 6-etapilise Tour Down Underi suurfavoriit sakslane Andre Greipel (HTC-Columbia).

Mandri ülesandeks oli täna enne grupifinišit viia meeskonnakaaslane Anthony Ravard heale positsioonile. Ravard tippsprinteritele - tema ette jäid rattamaailma tuntud mehed Robbie McEwen (Katusha), Baden Cooke (Team Saxo Bank), Graeme Brown (Rabobank), Allan Davis (Astana) ja Jose Rojas (Caisse d´Epargne) - erilist konkurentsi ei pakkunud ja sai 9. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles