Huntelaari vastu tuntakse huvi Inglismaalt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaas-Jan Huntelaar
Klaas-Jan Huntelaar Foto: Reuters / Scanpix
AC Milani jalgpalliklubi ründaja Klaas-Jan Huntelaari mänedžer kinnitas ESPN Soccernetile, et hollandlase vastu tuntakse huvi Inglismaalt.

Suvel Milaniga liitunud Huntelaar pole saanud palju mängupraktikat, mistõttu on loogiline oodata mängija laenule siirdumist mõne välismaa suurklubi juurde. Eriti kuna suvel ootab ees MM-finaalturniir, kuhu on vaja kindlustada koht 23 koondislase seas, vahendab soccernet.ee.

Neli hooaega Eredivisie ühe kuulsaima klubi Amsterdami Ajaxi eest mängides skooris ta 92 mängus 76 korda. Madridi Reali särgis mängis ta ainult 20 kohtumist ja lõi 8 väravat. Milanis on tema kontol hetkel 11 mängu ja 3 väravat.

Agent Arnold Oosterveer kinnitas, et Inglismaalt tunnevad huvi mõned klubid, kuid keeldus neid nimetamast. Spekulatsioonides on teda seostatud teiste seas Londoni Arsenali, FC Liverpooli ja Tottenham Hotspuriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles