Mandri teenis Austraalias kokkuvõttes 17. koha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri.
Rene Mandri. Foto: Toomas Huik
Austraalias lõppenud Down Underi velotuuri võitis kolme aasta jooksul teist korda sakslane Andre Greipel, kes viimasel 90 km pikkusel etapil piirdus grupifinišis viienda kohaga.

Viimase etapi võitis kodupubliku meeleheaks Chris Sutton (Team Sky), kes edestas klubikaaslasest uusmeremaalast Greg Hendersoni ja austraallast Graeme Browni (Rabobank), kirjutab rattaprofid.com.

Kokkuvõttes edestas Greipel 11 sekundiga hispaanlast Luis Leon Sanchezi (Caisse d’Epargne) ning 15 sekundiga Hendersoni.

Rene Mandri (Ag2r) lõpetas viimase etapi peagrupis 55. kohaga, kokkuvõttes kaotas Mandri Greipelile 30 sekundiga ning oli 17.

Mandri kirjutas oma blogis, et proovis alguses grupist lahkuda, et boonussekundeid noppida, kui sprinterite meeskonnad hoidsid teda ja teisi proovijaid kontrolli all.

«Lõpus oli grupifiniš, ma ei hakanud trügima minema, polnud mõtet riskida,» kirjutas Mandri. «Hea uudis on see, et võitsime meeskonna arvestuse kokkuvõttes ja pääsesime tuuri autasustamispoodiumile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles