Eesti jalgpallijuhid kohtusid Sepp Blatteriga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Priit Simson
Moskvas toimunud SRÜ ja Balti riikide meistrite turniiri raames kohtusid Eesti Jalgpalli Liidu juhid nii Rahvusvahelise Jalgpalliliidu FIFA presidendi Sepp Blatteri kui ka teiste riikide alaliitude juhtidega. Sõlmiti konkreetseid kokkuleppeid ja arutati probleemkohti.

«Koos teiste väiksemate alaliitudega tõstatasime FIFAga kohtumisel lisaks igaühel endal südamel olnule ühiselt küsimuse, et väikeste riikide alaliite koheldakse just mängijalepingute vaidlustes ebaõiglaselt, kusjuures juhul kui see ebaõiglus ei väljendu otseselt otsuses, siis kindlasti väga selgelt otsuse tegemise ajas. Suuremate ja jõulisemate kasuks tehakse otsuseid alati kiiremini,» märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

EJLi president lisas, et Venemaa Jalgpalli Liiduga sõlmiti kokkulepe, mille alusel saavad Eesti erinevad noortekoondised kutse Venemaal korraldatavatele kõrgetasemelistele turniiridele.

«Meie jaoks kõige enam huvi pakkuvamana võiks mainida tavaliselt jaanuaris toimuvat U-19 koondistele mõeldud Valentin Granatkini mälestusturniiri Peterburis. Mullu osalesid seal näiteks Tšiili, Venemaa, Türgi, Ukraina ja Belgia koondised,» lausus Pohlak.

Samuti teatas Venemaa Jalgpalli Liit, et 18. korda toimunud turniir, mis kandis seni nime SRÜ ja Balti riikide meistrite turniir, nimetatakse ümber SRÜ riikide meistrite lahtiseks turniiriks, et kaasata uusi võistlejaid.

Muuhulgas kaalutakse turniiri viimist Sotši, kus saaks jaanuaris mängida naturaalmurul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles