Keel: Vassiljevi vallandamine pole õige lahendus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pere Leiva peatreener Rainer Vassiljev.
Pere Leiva peatreener Rainer Vassiljev. Foto: Sille Annuk

Kui eelmisel hooajal pärast Tartu Pere Leiva võrkpallimeeskonna peatreeneri Oliver Taatsi vallandamist kiitis Tallinna Selveri peatreener Avo Keel Taaralinna klubi juhtide otsuse heaks ning märkis, et selline samm tulnuks ette võtta varem, siis praeguse juhendaja Rainer Vassiljevi suhtes ta karme samme ei poolda.



Seda hoolimata sellest, et Selver veeres Eesti-Läti ühisliiga kohtumises kodusaalieelist kasutanud Pere Leivast teerullina üle, võites mängu 3:0 (14, 22, 18).



«Tean umbes, millist mängu Vassiljev taga ajab,» lausus Keel. «Ta püüab juurutada ülikiiret stiili ja on sellega õigel teel. Iseasi, kas aeg enne mängujoonise toimima hakkamist otsa ei saa.»



Pere Leiba ei suutnud kolmandast järjestikusest kaotusest päästa ka värske täiendus, avageimi lõpus Martti Juhkami asemele platsile tulnud ja lõpuni sinna jäänud Venezuela diagonaalründaja Ismel Ramos.



«Eelmise hooaja Soome meistrivõistluste viiendalt punktitoojalt oodanuks kõrgemat taset,» ei saanud Keel üle ühest oma meelisteemast ehk võrdlusest põhjanaabrite liigaga. «Minu hinnangul on Juhkami Ramosest parem mängija.»



Tabelis Valio Võruga kohad vahetanud ja seitsmendaks langenud Pere Leib peab suure tõenäosusega leppima teises ringis mudamängudega ja heitlema viie nõrgema meeskonnaga. Liidrikohta kindlustas laupäeval Riia Lasest 3:2 jagu saanud ja eile Ozolnieki Biolarsi 3:0 võitnud Pärnu VK.



Viljandi Metall alistas Jelgavas lõppenud naiste Balti liiga finaalis Riia SVK 3:0 (17, 20, 15) ja pälvis esmakordselt kuldmedali. Noortekoondis/Audentese VK kaotas pronksimatšis võõrustajale LU/Jelgavale 1:3 (–15, –17, 20, –11).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles