Kullamäest saab koondises Soku abiline

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki treener Gert Kullamäe (vasakul) ja peatreener Indrek Visnapuu.
Rocki treener Gert Kullamäe (vasakul) ja peatreener Indrek Visnapuu. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskonna abitreener Gert Kullamäe andis Tiit Sokule nõusoleku asuda suvel Eesti koondise abitreeneriks. Korvpalliliiduga pole veel kokkulepet sõlmitud.


«Kohtusime Tiiduga ning arutasime koondise asju, nõustusin aitama,» kinnitas Kullamäe, ent rõhutas jutu käigus korduvalt, et ametlikku käiku pole asjad veel saanud. «Milliseid väljundeid saab ühel Eesti treeneril ikka olla – kui tehakse ettepanek koondisega tegeleda, tuleb see vastu võtta.»



Juba varem oli teada, et Eesti korvpallikoondises hakkavad peatreener Soku kõrval tööle Alar Varrak ja Indrek Ruut. Samas jääb suure tõenäosusega Ruudu rolliks töö noortega.



Kullamäe arvates tõuseb koondisega tegelemisest tulu ka leivaisa Tartu Rockile. Mitmed selle klubi nooremad mängijad kuuluvad ilmselt koondise kandidaatide ringi ning Kullamäe saab terve suve nende tegemistel silma peal hoida.



Suvel läbib Eesti koondis noorenduskuuri ning valituks osutuvad mängijad peavad arvestama tõsise ettevalmistusega.



Augustis ootab koondist kolm EMi B-divisjoni alagrupimängu. Võõrsil minnakse vastakuti Austria ja Hollandiga, kodupublik näeb kohtumist Luksemburgiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles