Mourinho kaitses Juventuse treenerit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Interi peatreener Jose Mourinho saab taas astuda oma endise tööandja Londoni Chelsea kodustaadionile.
Milano Interi peatreener Jose Mourinho saab taas astuda oma endise tööandja Londoni Chelsea kodustaadionile. Foto: AFP / Scanpix

Itaalia Serie A liidri Interi peatreener Jose Mourinho kaitses ametivenda Ciro Ferrarat Juventusest, kes on hetkel ränga kriisi keskel.

Inter ja Juventus lähevad neljapäeval Itaalia karikasarjas vastamisi ning Inter on kohtumises vigastuste ja halva vormi küüsis oleva konkurendi vastu selge favoriit.

Juventuse fännid ja Itaalia meedia on soovitanud klubi juhtkonnal treener Ferrara vallandada, sest tiitliheitlejate seast on kukutud juba liigatabelis 6. kohale, vahendab soccernet.

«Itaalias on juhendaja, kes hooaja lõpuks samal pingil lõpetab, kus alustas, kangelane,» ütles Mourinho Ferrara kaitseks pressile, vihjates Itaalia klubide tavale üsna kergekäeliselt treenereid vahetada.

«Pärast minu saabumist Itaaliasse, pole just paljud treenerid jäänud samadele töökohtadele. See on uskumatu, see on treenerite jaoks võitlus ellujäämise nimel. Aga see ei ole nende viga. Itaalia treenerid on head ja neil on kvaliteeti. Võib-olla on klubid need, kel on liiga palju raha, et maksta paljudele treeneritele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles