Voskoboinikovist sai järjekordne koondislane Neftšis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov
Vladimir Voskoboinikov Foto: SCANPIX
Eesti jalgpallikoondislane Vladimir Voskoboinikov siirdus mängima Aserbaidžaani tippklubisse Bakuu Neftši, kus teda ootavad juba ees koondisekaaslased Dmitri Kruglov ja Taavi Rähn.

Lisaks neile kuulub Neftši nimekirja hetkel Andrei Stepanov, kes on aga klubist lahkumas. Aseritemaale siirdus hiljuti ka Tihhon Šišov, kes liitus Lenkorani Hazariga, kirjutab soccernet.ee.

Aserbaidžaani meedia teatel sõlmis Türgis treeninglaagris viibinud Neftši lepingud kahe ründajaga, palgates nii Voskoboinikovi kui ka Moldova koondislase Sergei Aleksejevi esialgu hooaja lõpuni.

Kuulsusrikka ajalooga pealinnaklubi läheb hooaja teisele poolele vastu neljandal tabelikohal, kaotades liidritele seitsme punktiga, ning Šišovi leivaisa on kolmas, esikohast vaid punkti kaugusel. Kevadringi mängudega alustatakse järgmisel nädalal.

Voskoboinikov lõpetas eelmise aasta Venemaa esiliigaklubis Vladivostoki Lutš-Energia, pallides enne seda lühikest aega Rootsi esiliigas Södertalje Syrianskas. Välisklubidest on 26-aastane väravakütt mänginud ka Moskva Torpedos ning Belgia meeskondades FC Brussels ja K.A.S. Eupen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles