Ibrahimovic kutsus Rooneyt PSG-sse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi ründeäss Zlatan Ibrahimovic avaldas arvamust, et kui Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney soovib käesoleva hooaja lõpus klubi vahetada, peaks ta liituma Ibrahimovici tööandjaga.

Kuigi PSG peatreener Laurent Blanc palkas sel suvel ründaja Edinson Cavani ning seetõttu on ebatõenäoline, et Prantsusmaa klubi vajaks veel üht ründajat, usub Ibrahimovic, et Rooney jaoks peaks PSG olema piisavalt ahvatlev.

«Kui oli juttu sellest, et Rooney võiks meiega Pariisis ühineda, siis see oli väljavaade, mis mind õhinasse ajas,» vahendas The Sun. «Ma arvan, et ta tegi sel suvel selgeks, et tahab uut väljakutset ning asjad ei ole Manchester Unitedis sel hooajal väga hästi läinud. Kui ta tahab järgmisel suvel või jaanuaris endiselt klubi vahetada, siis ma kutsuksin teda endaga Pariisi mängima. See klubi on teel ülespoole,» lisas Ibrahimovic.

PSG on hetkel Prantsusmaa liigas hoidmas teist kohta, valitsev Inglismaa meister ManU on Inglismaal alles 12. tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles