Aksalu müük kohe Flora palgavõlgu ei kustuta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Aksalu uue klubi värvides.
Mihkel Aksalu uue klubi värvides. Foto: sufc.co.uk

Eelmisel hooajal mängijatele mitme kuu töötasu võlgu jäänud FC Flora jalgpalliklubi üritab tasapisi võlgu likvideerida ning uusi mitte tekitada.


«Jaanuaris said kõik palgad makstud ning praeguseks on teada, kust tulevad veebruari töötasud,» sõnas Flora president Aivar Pohlak. «Üritame elada kuu korraga ning palgad korralikult jooksma saada. Samal ajal likvideerime tasapisi ka eelmise aasta võlgu.»



Eelmisel nädalal siirdus puurilukk Mihkel Aksalu Florast Inglismaa esiliigaklubisse Sheffield United ning üleminekutasuks märgiti 180 000 Inglise naela (umbes 3,2 miljonit Eesti krooni). Lisaks säilitas Flora 25 protsenti Aksalu mängijaõigustest.



«Need maksed toimuvad kahe ja poole aasta jooksul ning seega kohe kogu raha meile ei laeku,» selgitas Pohlak, lisades, et seega kohe kõiki võlgu ära maksta ikkagi ei saa.



Samas märkis Pohlak, et Flora ootab endiselt mitmelt välisklubilt raha ning selle kättesaamisel oleks võimalik mängijate palgavõlad likvideerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles