Nadal astus suure sammu maailma esireketiks tõusmise suunas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Hetkel meeste tennisemaailma teine reket Rafael Nadal jõudis Hiinas peetaval ATP turniiril poolfinaali ning on seega vaid ühe võidu kaugusel, et kerkida meeste erireketiks.

Nadal pidi veerandfinaalis nägema vaeva, et alistada itaallane Fabio Fognini (ATP 19.), ent hispaanlasel õnnestus siiski numbritega 2:6, 6:4, 6:1 oma paremus maksma panna. Poolfinaalis kohtub Nadal Tomas Berdychiga (ATP 5.), teisel tabelipoolel selgitavad poolfinalistid Novak Djokovic (ATP 1.) - Sam Querrey (ATP 25.) ning maailma neljas reket David Ferrer ja Richard Gasquet (ATP 27.).

Kui Nadal suudab Berdychi alistada ning jõuda finaali, ei ole maailma edetabeli mõttes enam oluline, kas sinna on jõudnud praegune esireket Novak Djokovic ega see, kes finaali võidab, sest igal juhul kerkib meeste edetabeli tippu Nadal.

Hispaanlane ise kinnitas, et lisapingeid see talle peale ei pane. «See ei loo mulle erilist pinget. See on minuga minevikus juba juhtunud. Kui see kordub, siis on see hea - eriti minu jaoks -, aga eks me näe,» kommenteeris Nadal.

Viimati oli hispaanlane meeste esireket 2011. aasta juulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles