Šotimaal testimisel viibiv Hannes Anier lõi Motherwellile värava

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Anier (nr 7)
Hannes Anier (nr 7) Foto: Laura Oks

Eesti jalgpalli noortekoondislane Hannes Anier viibib testimisel Šotimaa kõrgliigaklubi Partick Thistle’i juures. Neljapäeval osales ta kontrollkohtumises Motherwelli vastu ning lõi võidumängus ka ühe värava.

Partick Thistle’i võidunumbrid olid 4:1, Anier viis meeskonna 2:1 juhtima. Kinniste uste taga toimunud mängus tegid kaasa meeskondade juures testimisel viibivad pallurid, reservmeeskondade mängijad, noormängijad ja mõned esindustiimide mehed. Motherwelli hingekirja kuuluv Hannese vanem vend Henri kontrollmängus kaasa ei teinud, kuna juba laupäeval seisab ees ülioluline liigamäng Celticuga.

Anier liitus Partick Thistle’i treeningutega eelmisel esmaspäeval. Kuna möödunud nädala keskel oli meeskonnal mäng ning treeninguid oli vähe, siis ei õnnestunud treeneril Anierist täit ülevaadet saada ning testiperioodi pikendati veel nädala võrra.

Tuleviku osas on selgust oodata selle nädala lõpus, kui Anier koos klubi ja agendiga asja arutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles