Randpere: Kanepi nõrk külg ei ole raske iseloom

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere.
Valdo Randpere. Foto: Liis Treimann
Nädala algul loobusid Eesti esitennisisti Kaia Kanepiga koostööst treener, mänedžer ja suursponsorid. Põhjuseks toodi ületamatud erimeelsused.

Kaia Kanepi varasem mänedžer Valdo Randpere kinnitas raadio KUKU hommikuprogrammis «Ärataja», et Kanepi nõrk külg ei ole halb või raske iseloom.

Randpere arvates ei suuda Kanepi inimesi lihtsalt õigesti hinnata, ootab neilt liiga palju ja pettub. Ta lisas, et Kanepi ei oska kahjuks õppida teiste vigadest. Randpere selgitas, et Kanepil on raskusi probleemide jooksvalt lahendamisega, ta kogub kõik väikesed erimeelsused endasse ja enne kui kõrvalseisjad taipavad on Kanepi jaoks asi pöördumatu.

Randpere meenutas, et tema mänedžeriks olemise ajal oli Kaia Kanepil ka treener Andrei Luzginiga suur tüli, kuid see suudeti lahendada ja sellest võitsid mõlemad.

Randpere toonitas, et aeg tippspordis on lühike ja rumal oleks treenerite tiheda vahetamisega oma karjäär rikkuda. Kaia Kanepi kõige suuremaks probleemiks peab Valdo Randpere hetkel uute sponsorite leidmist.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles