Kais – Vesik said olümpiaks 14. asetuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais ja Rivo Vesik
Kristjan Kais ja Rivo Vesik Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kristjan Kais ja Rivo Vesik jäid Pekingi olümpia asetuste pingereas püsima 14. kohale. Laupäeval Gstaadi Suure Slämmi käigus loositakse alagrupid.

Kuus esimest paari paigutatakse. Paarid kohtadel seitsmendast üheksandani loositakse ühte alagruppi neljandast kuuenda kohani asuvate duodega ning samamoodi käitutakse 10.-12. positsioonil asuvate paaridega, kes satuvad kokku esikolmiku meeskondadega. Ülejäänud tosin meeskonda loositakse kahes jaos alagruppidesse kuuikute kaupa, kirjutab Eesti Võrkpalliliit.



Pole võimatu, et olümpial tuleb Eesti – Läti vastasseis, sest Kais – Vesik võivad vastamisi sattuda ka Martins Plavins – Aleksandrs Samoilovsiga.



Homme alustavad Kais - Vesik Tartus laagrit, seal on neile sparringupartneriteks Kristo Kollo - Oliver Venno. 29. juulil lendavad meie mehed Hiina, kus sätivad enne hooaja tähtsaimat võistlust vormi Saksamaa paaridega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles