Ekspert: Inglismaa jalgpallikoondis sai vale kapteni

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio Ferdinand
Rio Ferdinand Foto: Reuters / Scanpix

Eurospordi jalgpallieksperdi Paul Parkeri sõnul on Inglismaa jalgpallikoondise peatreeneri Fabio Capello otsus, määrata abikaasa petmisega vahele jäänud John Terry asemel kaptenipaela kandma Rio Ferdinand, vale.

Parkeri sõnul teeb Ferdinandi määramise kapteniks küsitavaks tema viimase aja vorm, kuna mitte kaua aega tagasi vaevles mees vigastuse küüsis. Lisaks teenis Ferdinand ühes inglise liiga mängus küünarnukilöögi eest punase kaardi, mille eest määrati talle mängukeeld. Kui Ferdinand samamoodi jätkab, siis Parker kahtleb, kas Manchester Unitedi keskkaitsja ikka on maailmameistrivõistlusteks piisavalt heas vormis.

Parker oleks kaptenipaela kandma valinud Steven Gerrardi. Gerrardi imetlevad Parkeri sõnul inimesed nii väljakul kui ka tavaelus ning Gerrard on Liverpooli kaptenina harjunud kõrgendatud tähelepanu all olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles