Taaramäe sai Mallorcal üheksanda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: SCANPIX

Valitsev Eesti grupisõidumeister Rein Taaramäe (Cofidis) teenis Mallorcal sõidetud mägise lõpuosaga ühepäevasõidul Trofeo Inca üheksanda koha.

157 kilomeetri pikkuse sõidu võitis sakslane Linus Gerdemann (Team Milram), kes põgenes koos kolme kaaslasega peagrupist umbes 40 kilomeetrit enne finišit, vahendab rattaprofid.com.

Mägedes pisikesteks gruppideks lõhenenud peagrupp lõpuks kolmeliikmeliseks jäänud jooksikutegruppi kinni püüda enam ei suutnudki.

Teise koha sai Rafael Valls Ferri (Footon-Servetto) ning kolmas oli Manuel Vazquez Hueso (Andalucia-Caja Sur). Neljanda koha saanud Mikel Nieve Ituralde (Euskaltel - Euskadi) kaotas finišis triole juba 2.22.

Taaramäe lõpetas tänase sõidu võitjast 3.24 hiljem, olles sellega oma meeskonna parim. Taaramäe meeskonnakaaslane Kalle Kriit jõudis finišisse võitjast 17.46 hiljem ja sai 54. koha.

192 startinust mahtus täna ajalimiiti vaid 62 ratturit.

Ka homme on Mallorcal kavas võrdlemisi mägine ühepäevasõit Trofeo Deià.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles