Ronaldinho jäi taas Brasiilia koondisest välja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho
Ronaldinho Foto: AFP / Scanpix
Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Dunga avaldas nimekirja 2. märtsil toimuvaks sõrprusmänguks Iirimaa vastu. Superhoos Ronaldinho ei teeninud taaskordselt kutset.

AC Milani mängija Ronaldinho esindas koondist viimati MM-i valikmängus Peruu vastu, vahendab soccernet.ee.

«Kõigil mängijatel on võimalus end tõestada. Me analüüsisime ja kaalusime oma võimalusi alagrupis. Seega Ronaldinho ei kuulu koondise plaanidesse,» rääkis Dunga ajakirjandusele.

Mäng Iirimaaga on Brasiilia koondise viimane mäng enne MMi kohtumist Põhja-Koreaga. Brasiilia on eelnevalt Iirimaaga kohtunud 6 korda (3 võitu, 2 viiki ja 1 kaotus).

Brasiilia koosseis eelolevaks mänguks Iirimaaga:

Väravavahid

Julio Cesar (Inter Milan), Doni (Roma).

Kaitsjad

Maicon (Inter Milan), Daniel Alves (Barcelona), Gilberto (Cruzeiro), Michel Bastos (Lyon), Juan (Roma), Lucio (Inter Milan), Luisao (Benfica), Thiago Silva (AC Milan).

Poolkaitsjad

Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (Wolfsburg), Felipe Melo (Juventus), Lucas (Liverpool), Kaká (Real Madrid), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Julio Baptista (Roma), Kleberson (Flamengo).

Ründajad

Robinho (Santos), Adriano (Flamengo), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevilla).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles